Mașină de curățit si încărcat cereale OVS-70М3

Mașină de curățit si încărcat cereale OVS-70М3

OVS-70M3 este cel mai avansat model de curățător - aruncător de cereale din seria OVS-70M. De la modelele OVS-70M și OVS-70M2, modelul OVS-70M3 se deosebește prin prezența unui sistem suplimentar de curățare a cerealelor pe site, ceea ce face posibilă realizarea unei curățiri foarte înalte. Deci în. Mașinile de tip OVS-70M și OVS-70M2 se efectuează curățirea cerealelor de impurități mari (peste 6 mm) și impurități ușoare, precum și praf. Mașina OVS-70M3 prin utilizarea unui bloc suplimentar de site cu un sistem de curățare a periilor vă permite să curățați în continuare grăunțele de mici impurități grele (de exemplu, porumb din țesătură)

Să analizăm mai detaliat cum funcționează mașina OVS-70M3:

 1. Din grămadă, o parte de grâne prin elevatorul de încărcare nimerește în camera de primire, din care, într-un strat uniform nimerește pe transportorul de plasă.
 2. Grămada de grăunte trece prin transportorul de plasă, separându-se de impuritățile mari. Dimensiunea celulei pe sitele transportorului este de la 6 la 19 mm.
 3. Impuritățile mari sunt transportate prin transportor către buncăr, de unde sunt descărcate de la mașină spre stânga și spre dreapta pe direcția mișcării OVS-70M3.
 4. Materialul cerealier care conține impurități ușoare, după transportor pe un despărțitor, care împarte fluxul de cereale cu impurități ușoare pentru a îmbunătăți curățarea în canalul de aspirație. Curentul de aer creat de ventilator trece prin fluxul de cereale, ridicând impurități ușoare.
 5. În camera de sedimentare, impuritățile ușoare sunt separate de fluxul de aer datorită forței centrifuge. Aerul curat intră din nou în ventilator, iar impuritățile ușoare sunt îndepărtate de un transportor elicoidal în partea dreaptă a mașinii, pe direcția mișcării.
 6. După canalul de aspirație, grăunțele curățite sunt transportate de un transportor (partea inferioară a acestuia este făcută cu site și are un mecanism de curățare a periei) către trimmer. În timpul mișcării grăunțelor prin transportor, aceștea sînt curățate de mici impurități.
 7. Materialul de cereale căzut pe bandă primește accelerație și este evacuat din mașină prin conducta trimmerului.
 8. Operatorul OVS-70M3 poate schimba direcția de zbor a cerealelor prin întoarcerea trimmerului la un anumit unghi până la 250 de grade, adică pentru depozitarea sau încărcarea cerealelor curățite în vehicule atât din spate, cât și lateral. Cerealele curățite pot fi depozitate sau încărcate la o înălțime pînă la 10 metri și o rază de acțiune de până la 25 de metri.

OVS-70M3 Mașină de curățit si încărcat cereale în comparație cu alte mașini de curățat cereale are următoarele avantaje:

 1. OVS-70M3, spre deosebire de alte mașini de curățat cereale, poate încărca cerealele într-o caroserie, remorcă sau container, sau poate să le depoziteze în grămezi la o înălțime de până la 10 metri.
 2. OVS-70M3 este o mașină cu autopropulsare, și nu necesită costuri suplimentare pentru punerea în funcțiune (agregarea cu tractoare, construcția de ZAV-uri, ascensoare, rezolvarea problemelor cu încărcarea cerealelor într-o mașină de curățare și descărcarea alimentelor și etc.).
 3. OVS-70M3 este o mașină mobilă de curățare și aruncare a cerealelor (ZAV mobil) și poate fi transportată cu ușurință într-un alt depozit sau chiar într-o altă fermă.
 4. Productivitate ridicată - 50-90 tone pe oră (în funcție de tipul, umiditatea și gradul de contaminare a bobului).
 5. Curățarea și separarea de înaltă calitate a cerealelor: în funcție de gravitatea specifică prin utilizarea unui flux de aer reglabil (ca în separatoarele aerodinamice) și ca mărime, folosind o plasă cu dimensiuni diferite de celule (separatoarele aerodinamice nu pot separa cerealele după mărime și nu pot efectua separarea bobului numai prin gravitație specifică) ) și site cu un mecanism de curățare a periilor.
 6. Consumul minim de energie pentru curățare și încărcare nu este mai mare de 0,25 kW / h la 1 tonă de cereale.
 7. Utilizarea OVS-70M2 permite uscarea și în timpul curățării cerealelor, reducând umiditatea cu 2%.
 8. OVS-70M3 auto-mișcătoare pentru curățare nu necesită servicii post-vânzare scumpe.
 9. Vătămarea minimă a cerealelor.

Date tehnice a mașinei OVS-70M3:

Model

Un.de măsurare.

OVS-70М3

Productivitatea

t/ora

50-90

Tipul mașinii

 

Autopropulsantă

Înnălțimea în poziție de lucru

m

3,48-4,5

Puterea sumară a motoarelor electrice

kWt

18,9

Cheltuieli de energie la 1 toană de produs final

kWt

0,25

Tracțiunea

 

Electrică

Masa

kg

2610

Unghiul de întoarcere a trimmerului

grade

250

Distanța maxima de zbor a cerealelor

m

Pînă la 25

Înnălțimea de încărcare a cerealelor

m

Pînă la 10

Lățimea grămezii

m

5


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment