Generator electric in Moldova - la Agropiese TGR

Generator electric in Moldova - la Agropiese TGR

Compania "Agropiese TGR Grup", distribuitorul oficial al multor uzinelor de mașini agricole și echipamente electrice, ofera clientilor sai sa cumpere generator electric in Moldova de branduri europene. Deoarece generatoare de la "Agropiese TGR Grup" vă garantez o sursă de alimentare sigură și neîntreruptă de energia electrica pentru necesitati industriale și de uz casnic.

În veacul nostru de informații, în cazul în care fiecare unitate depinde de producătorii de energie electrică, ea a devenit deosebit de importanta, atât pentru întreprinderi, cât și pentru oamenii de rând în fiecare colț. Oricare ar fi scopul urmărit de o societate sau întreprindere, ele sunt in dependenta de surse de energie electrică. De aceea, mulți decid să cumpere generator electric, la fel ca în acest caz, munca lor nu se opreste la posibilele întreruperi neașteptate în sistemul de energie electrică. Ceea ce ni se pare normal: lumina in camere, sistem de incalzire, calculatoare electronice, care funcționează la curent electric - se poate întrerupe brusc activitatea de o problemă comună: se stinge lumina.

Când vine vorba de procesele de fabricare și industriale, astfel de perturbări ar putea cauza o pierdere financiară. Prin urmare, pentru a proteja afacerea dvs. și o face independenta de eșecuri posibile, încurajim producătorii să cumpere de la compania "Agropiese TGR Grup" generator electric in Moldova. Toate produsele, pe care le va acorda, au garanție și deservire tehnica garantata. La noi puteți alege generator electric: diesel, benzina, gaz.


Piese schimb GAZ pentru autoturisme sunt furnizate de  "Agropiese TGR" direct de la producător.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment