Piese de schimb pentru camioane

Piese de schimb pentru camioane

Compania "Agropiese TGR GRUP" in prezent este unul dintre cei mai mari furnizori de piese de schimb și agregate din Moldova. Anii de experiență, calificarea înaltă a personalului și livrarile directe de la uzinele producatoare, ne permite să creăm cele mai avantajoase prețuri pentru clienții noștri. Rețeaua de filiale "Agropiese TGR GRUP" este localizată convenabil în toate orașele mari și în centrele regionale ale Republicii Moldova.

Compania "Agropiese TGR GRUP" este unicul dealer oficial a pieselor de schimb GAZ, UAZ si IAMZ pe piata Republicii Moldova. Numai compania noastra coopereaza direct cu uzine-producatoare de automobile din Rusia, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri cele mai avantajoase preturi si de asemenea garanteaza calitatea marfurilor.

Piese de schimb în lista noastră de prețuri sunt prezentate pentru următoarele modele de automobile: ZIL, GAZ, UAZ, MAZ si KAMAZ.

Noi realizam livrari pieselor de schimb din Rusia si Belorusia inclusiv motoare, agregate, cutii de viteza, rulmenti, grupuri de pistoane, echipamente electrice, filtre, mansete, curele si multe alte.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment