Agropiese TGR a demonstrat cele mai recente mașini și agregate agricole la Moldagtotech Spring-2018

Agropiese TGR a demonstrat cele mai recente mașini și agregate agricole la Moldagtotech Spring-2018

Sosirea primăverii pentru fermierii moldoveni este, în mod tradițional, asociată cu organizarea expoziției de profil Moldagtotech Spring. Și, deși zilele expoziției adesea coincid cu  perioada de vârf a sezonului, sute de fermieri încearcă să ajungă la Chișinău, la standurile partenerilor lor pentru a discuta problemele care demult necesită soluționare, pentru a compara prețurile și ofertele diferitor companii, pentru a obține un preț special și a afla despre noi programe de finanțare pentru achiziționarea de mașini agricole.

sel-mas-agr

Cererea – spre un potențial înalt și dimensiuni mari

La standul Agropiese TGR au fost prezentate cele mai populare şi tradiţionale modele de tractoare si agregate, cât si noutăţi prezentate în premieră. Pentru zeci de mostre de mașini agricole, au fost pregătite prețuri speciale pe tot parcursul expoziției. Printre mașinile deja cunoscute prin gradul sporit de utilitate sunt, în primul rând, tractoarele din Belarus. Dealerul oficial MTZ din Moldova, Agropiese TGR, își familiarizează clienții cu cele mai recente modificaţii de modele Belarus și pregătește prețuri speciale pentru acest eveniment. La expoziție şi-au găsit cumpărătorii tractoarele MTZ 952.2 și MTZ 820, semănătorule  de la Agromaster - Planter A6, grapa „Strigel”  Activator și patru tractoare model Lovol de diferite capacități. În general, sunt tot mai solicitate tractoarele cu capacitate mare și echipamente tractate de proporţii.  

sel-mas-agr

Oferte noi - pulverizatoare si grape rotative

De un interes deosebit la standul companiei s-au bucurat pulverizatoarele Badilli (Turcia), prezentate pentru prima dată. Agropiese TGR a încheiat recent un contract de distribuție exclusivă cu acest producător: managerii au apreciat în mod deosebit designul fiabil al tuturor unităților de pulverizare, stilul modern, echipamentul bogat și prețurile competitive. La expoziție şi fermierii au avut posibilitatea să evalueze noua ofertă. În cadrul expoziţiei a fost vândut pulverizatorul de câmp Badilli Standard 800.

O altă noutate prezentată la standul Agropiese este grapa rotativă Ternopol BRN-6. Această grapă aparține clasei agregatelor de agricultură ecologică: contribuie la reducerea costurilor erbicidelor și îngrășămintelor, după utilizarea agregatului se acumulează până la 100 kg de azot la hectar, îndepărtează efectiv buruienile în faza filiformă și aerează solul.

sel-mas-agr

Pentru fermieri, sistemele de creditare pentru achiziționarea de mașini agricole au devenit din ce în ce mai importante astăzi. Agropiese TGR conlucrează cu numeroase organizații și programe financiare și de credit: Microinvest, MAIB, Express Leasing, 2KR, Mecagro și este pregătită să ofere mai multe programe, inclusiv instrumente financiare unice, concepute special pentru clienții companiei.

sel-mas-agr

Tehnologii moderne - viitorul distinct al agriculturii moldovenești

Unul dintre cele mai importante procese care au fost remarcate la Expoziția Moldagrotech de primăvară este introducerea cu succes a tehnologiilor moderne în agricultură.  Agropiese TGR, în activitatea sa, mereu a pus accentul pe promovarea tehnologiilor moderne, chiar și atunci când în țara noastră ele erau considerate ca ceva exotic. Astăzi aplicarea de soluții în domeniul agriculturii precise, economice și ecologice este implementată tot mai profund din sezon în sezon. Numai în cadrul  expoziției, reprezentanţii a cinci gospodării de fermieri din raioanele Teleneşti, Ștefan Voda și Anenii Noi au comandat cinci sisteme GPS Hexagon TI5. La Moldagrotech încă două companii au propus sisteme GPS. Alegerea în favoarea Hexagon TI5 a fost făcută datorită celor două avantaje: afișaj luminos și cea mai mare precizie de determinare a coordonatelor.  

În total, la expoziție, peste 100 de fermieri au legalizat poziţii solicitante concrete, negocierile vor continua în următoarele zile. La expoziție Agropiese TGR şi-a confirmat reputaţia de companie, care înțelege perfect nevoile fermierilor moldoveni și formează oferte atractive pentru gospodăriile de fermieri de orice dimensiune și profil.

Foto raport de la expozitia tehnicii agricole Moldagtotech Spring-2018

Agropiese TGR a prezentat produse noi la Ziua Câmpului TehAgroFest

Agropiese TGR a prezentat produse noi la Ziua Câmpului TehAgroFest

Ziua Câmpului Sanctul din Stăuceni a adunat distribuitorii lideri de tehnică agricolă. De această dată compania Agropiese TGR a prezentat un șir atât de noutăți, cât și de bestsellere. La standul companiei au fost prezentate trei tractoare Belarus. Acestea au fost trei cele mai populare tractoare din ultimii ani: Belarus 2022.3, Belarus 1221.3 și Belarus 952.2 într-o completare specială. Managerii companiei au prezentat clienților săi semănătoarea Alfa 4 a companiei Elvorti, care lucrează după tehnologia Mini-Till,…

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE în Moldova

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE în Moldova

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE (Turcia), producător a unei game largi de tehnică agricolă: grape cu disc, scarificatoare, cultivatoare, tăvălugi de tasare a solului, tăvălugi de fărămițare, utilaje de terasare cu laser și remorci. Aceste utilaje agricole sunt orientate spre piața europeană, posedând parametri și cerințe înalte pentru a corespunde necesităților riguroase de calitate. Compania a stabilit un raport destoinic de preț-calitate la produsele sale.

Agropiese TGR a devenit dealer oficial al uzinei Demetra

Agropiese TGR a devenit dealer oficial al uzinei Demetra

Demetra este o întreprindere ucraineană care produce o gamă largă de mașini agricole: semănători de cereale, arator, cu discuri, grape rotative și cu dinți, cultivătoare, role de presare, role tocatoare, mini echipamente. Demetra este un fabricant de produse de înaltă calitate, moderne și tehnologice pentru agricultură, care este bine cunoscut fermierilor din CSI. Managerii Agropiese TGR au adus deja primele tehnici Demetra în țara noastră. Acestea sunt mini-semănători: SZD-MINI DEMETRA 3000V и SPM-4 DEMETRA, ceea ce poate fi foarte interesant pentru fermele mici din Moldova. Piesele…

Agropiese TGR a prezentat noile exemplare de tehnică agricolă la expoziția Moldagrotech Autumn

Agropiese TGR a prezentat noile exemplare de tehnică agricolă la expoziția Moldagrotech Autumn

Agropiese TGR a expus 3 tractoare din segmentul care în ultimul timp a dat dovadă de mare interes din partea clienților – Belarus 1222.3, 1523 și 2022. Modelul de tractor Belarus 1222 concentrează în sine foarte multe soluții tehnice și tehnologii de la modelele mai puternice cum ar fi 1523 și 2022. Tractorul posedă o cabină îmbunătățită, confortabilă cu aer condiționat și filtrarea aerului, o mai bună vizibilitate, un scaun Grammer, panou de bord actualizat, echipament electric îmbunătățit cu iluminare LED, tapițerie modernă a cabinei. Acest tractor are o manipulare electro-hidraulică a…

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare “Belarus” și alte mașini noi agricole la Tehagrofest 2021

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare “Belarus” și alte mașini noi agricole la Tehagrofest 2021

În perioada 12-14 august, a avut loc trei zile de câmp - expoziția Tehagrofest, un eveniment care atrage un număr mare de distribuitori de mașini agricole, furnizori de îngrășăminte și soluții moderne în domeniul agriculturii și fermieri. Formatul Tehagrofest presupune atât comunicarea la standurile companiilor, cât și curse demonstrative de echipamente și chiar zboruri - demonstrații ale ultimelor unități în funcțiune. Agropiese TGR a prezentat în atenția fermierilor o linie de tractoare din a treia generație Belarus, cele mai noi mașini agricole de la Technopol, Veles Agro, sisteme agricole de precizie și autopiloți de la Hexagon. De asemenea, la standul companiei s-au prezentat mostre de piese de schimb de înaltă calitate pentru semănători…

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021