Tractorul Belarus 1025.2 cucereşte terenurile alpine

Tractorul Belarus 1025.2 cucereşte terenurile alpine

Fermierii din zonele muntoase din Peru apreciază calitatea şi fiabilitatea mașinilor din Belarus. În condiţii de aer rarefiat tractoarele livrate pe piaţa peruană nu au avut nevoie nici chiar de ajustarea sistemului de combustibil.  

Trebuie de remarcat faptul că Belarus au ajuns să escaladeze în Peru până la cota de 5100 metri deasupra nivelului mării. Producătorul agricol belorus le-a transmis agricultorilor din regiunile muntoase o nouă tehnică. Modelul tractorului belorus 1025.2 este perfect adaptat chiar şi la cele mai dificile condiții de funcționare şi este în măsură să lucreze la altitudini fără a-şi pierde capacitatea sa.

Viitorul cooperării comerciale între cele două ţări depinde, în mare măsură, de modul în care se vor comporta echipamentele agricole beloruse în munţii din Peru. E fapt, MTZ este deja popular în America Latină. Tractoarele din Belarus sunt vândute activ în Cuba, Guatemala şi Nicaragua.  

Reamintim că Belarus 1025.2 este un tractor de tracţiune de clasă 2.0, care de mai mult timp şi cu succes este comercializat în Moldova. Motorul are o capacitate de 107 CP. Este utilizat în muncile agricole cu utilaje suspendate, semisuspendate şi tractate. Acest tractor, de asemenea, poate servi ca maşină de încărcare şi descărcare, ca vehicul de transport în industrii, cum ar fi, fitotehnia, zootehnia şi horticultura.

Compania Agropiese TGR oferă o gamă completă de servicii de vânzare şi întreţinere a maşinilor agricole din Belarus. Vă aşteptăm la reprezentanţele comerciale ale companiei noastre.

Agropiese TGR a prezentat produse noi la Ziua Câmpului TehAgroFest

Agropiese TGR a prezentat produse noi la Ziua Câmpului TehAgroFest

Ziua Câmpului Sanctul din Stăuceni a adunat distribuitorii lideri de tehnică agricolă. De această dată compania Agropiese TGR a prezentat un șir atât de noutăți, cât și de bestsellere. La standul companiei au fost prezentate trei tractoare Belarus. Acestea au fost trei cele mai populare tractoare din ultimii ani: Belarus 2022.3, Belarus 1221.3 și Belarus 952.2 într-o completare specială. Managerii companiei au prezentat clienților săi semănătoarea Alfa 4 a companiei Elvorti, care lucrează după tehnologia Mini-Till,…

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE în Moldova

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE în Moldova

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE (Turcia), producător a unei game largi de tehnică agricolă: grape cu disc, scarificatoare, cultivatoare, tăvălugi de tasare a solului, tăvălugi de fărămițare, utilaje de terasare cu laser și remorci. Aceste utilaje agricole sunt orientate spre piața europeană, posedând parametri și cerințe înalte pentru a corespunde necesităților riguroase de calitate. Compania a stabilit un raport destoinic de preț-calitate la produsele sale.

Agropiese TGR a devenit dealer oficial al uzinei Demetra

Agropiese TGR a devenit dealer oficial al uzinei Demetra

Demetra este o întreprindere ucraineană care produce o gamă largă de mașini agricole: semănători de cereale, arator, cu discuri, grape rotative și cu dinți, cultivătoare, role de presare, role tocatoare, mini echipamente. Demetra este un fabricant de produse de înaltă calitate, moderne și tehnologice pentru agricultură, care este bine cunoscut fermierilor din CSI. Managerii Agropiese TGR au adus deja primele tehnici Demetra în țara noastră. Acestea sunt mini-semănători: SZD-MINI DEMETRA 3000V и SPM-4 DEMETRA, ceea ce poate fi foarte interesant pentru fermele mici din Moldova. Piesele…

Agropiese TGR a prezentat noile exemplare de tehnică agricolă la expoziția Moldagrotech Autumn

Agropiese TGR a prezentat noile exemplare de tehnică agricolă la expoziția Moldagrotech Autumn

Agropiese TGR a expus 3 tractoare din segmentul care în ultimul timp a dat dovadă de mare interes din partea clienților – Belarus 1222.3, 1523 și 2022. Modelul de tractor Belarus 1222 concentrează în sine foarte multe soluții tehnice și tehnologii de la modelele mai puternice cum ar fi 1523 și 2022. Tractorul posedă o cabină îmbunătățită, confortabilă cu aer condiționat și filtrarea aerului, o mai bună vizibilitate, un scaun Grammer, panou de bord actualizat, echipament electric îmbunătățit cu iluminare LED, tapițerie modernă a cabinei. Acest tractor are o manipulare electro-hidraulică a…

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare “Belarus” și alte mașini noi agricole la Tehagrofest 2021

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare “Belarus” și alte mașini noi agricole la Tehagrofest 2021

În perioada 12-14 august, a avut loc trei zile de câmp - expoziția Tehagrofest, un eveniment care atrage un număr mare de distribuitori de mașini agricole, furnizori de îngrășăminte și soluții moderne în domeniul agriculturii și fermieri. Formatul Tehagrofest presupune atât comunicarea la standurile companiilor, cât și curse demonstrative de echipamente și chiar zboruri - demonstrații ale ultimelor unități în funcțiune. Agropiese TGR a prezentat în atenția fermierilor o linie de tractoare din a treia generație Belarus, cele mai noi mașini agricole de la Technopol, Veles Agro, sisteme agricole de precizie și autopiloți de la Hexagon. De asemenea, la standul companiei s-au prezentat mostre de piese de schimb de înaltă calitate pentru semănători…

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021